Faber Kedjetransportör

Vår Kedjetransportör Faber erbjuder ett mycket brett sortiment av olika byggnationsmöjligheter. Kedjetransportören finns i bredderna mellan 45 – 275 mm och har en mängd olika kedjealternativ samt många olika möjligheter med att bygga på så som:

Svängar: från 0 – 180 grader samt även möjligt att bygga spiraler. Gradtal i svängar anpassas helt efter önskemål.

Stigande och Fallande: 0 – 180 grader i stigande och fallande, gradtal anpassas helt efter önskemål.Med våra kedjebanor så bygger vi  kundanpassade produktflöde, från mindre till större applikationer. En stor fördel är möjligheten att man klarar att göra långa drifter med ett litet antal motorer. Våra kedjebanor finns i bredder från 45 – 275 mm och med en mängd olika sorters kedjor, samt många övriga tillbehör för att kunna anpassa banorna till varje produkt.

Lyfta produkter: man kan även bygga hela produktflödet som går 90 grader rakt upp med hjälp av klaffar som sätts på kedjan och lyfter på så sett med sig produkten rakt upp i flödet.

• Olika alternativ av material i kedjan för att passa olika sorters miljöer så som Livsmedel, Antistatisk miljö, Renrum

• Olika sorters tillbehör till kedjan för att utföra optimal transport av produkter så som, medbringare, ytbeläggning, gummiklaffar (för lyft av produkt), rullande hjul mm.

Sidostöd på Transportören anpassas i höjd och material till produkten
 
Med Faber Kedjetransportör så kan man driva långa banor med flertalet svängar med bara en motor vilket gör kedjetransportörer till kostnadseffektivt och enkla att bygga flexibla produktflöden.

Gällande CAD-Filer så ritar här Aluflex upp en färdig Kedjetransportörslösning anpassat efter era önskemål och skickar detta i önskat cad format.

Film Faber Kedjetransportör