Teamledare till Aluflex i Helsingborg

Vi söker en teamledare/montör till montageavdelningen i Helsingborg.

Om tjänsten
Vi söker nu efter en teamledare/montör till montageavdelningen. Som teamledare/montör kommer du att arbeta med att motivera och engagera ditt team till att nå uppsatta mål. Du jobbar tillsammans med ditt team i det dagliga operativa arbetet där du som en förebild skapar en positiv arbetsmiljö. I din roll som teamledare har du 8 medarbetare i ditt team och du rapporterar till produktionschefen.

I din roll som teamledare/montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Montera produkter efter ritningar.
-Tilldela arbetsuppgifter till teamet och ge anvisningar till uppgifterna.
- Arbeta med teamet på montageavdelningen
- Motivera medarbetare till att arbeta med effektivitet men samtidigt upprätthålla hög produktionsstandard.
- Säkerställa att hälso- och säkerhetsföreskrifter kopplat till arbetsmiljön efterlevs.
- Säkerställa att produkter uppfyller kvalitetsstandard.
- Utvärdera tillverkningsutrustning med avseende säkerhet och funktionalitet.

Tjänsten som teamledare är en direktrekrytering till Aluflex och start kommer att ske i nov. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom montering. Du kanske tidigare har arbetat som maskinoperatör och nu letar efter nästa utmaning eller så jobbar du idag som teamledare men är redo för att utvecklas inom ett nytt område. Utöver detta ser vi att du har ett tekniskt intresse.

Vidare ser vi att du som person har förmågan att leda, engagera och motivera andra personer. Du är en initiativtagande och självgående person med stort personligt ansvar som bidrar till att verksamheten bedrivs på ett framgångsrikt sätt. Du kommunicerar väl och kan ge tydliga instruktioner samt att du drivs av problemlösning och trivs i ett fartfyllt tempo.

Aluflex AB
Vi är verksamma i hela Norden och vi levererar automationslösningar till all form av industri. Vi gör detta genom att kombinera några av marknadens bästa leverantörer av automationsprodukter. I vårt breda produktprogram ingår Item aluminiumprofilsystem, bandtransportörer, palettbanor och arbetsplatssystem, linjärprodukter såsom skenstyrningar, kulskruvar, linjärmoduler, teleskopiska rörelser, samt kuggstångslösningar.


I Helsingborg finns vårt stora lager och vår verkstad. Aluflex har idag 50 medarbetare och detta ger oss möjlighet att kapa, bearbeta och montera snabbt efter kundens önskemål.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta produktionschef Göran Sigemark.

Vi vill ha din ansökan senast den 1 nov 2023.
goran.sigemark@aluflex.se

Välkommen med din ansökan!